You are here:

Zakelijke verzekeringen

Doen waar je goed in bent

Ben je gaan ondernemen om met grote regelmaat omkijk te hebben naar de verzekeringen? Jij als ondernemer wilt doen waar jíj goed in bent. En dat is namelijk ondernemen! Kansen omzetten in successen.

Wij begrijpen de ondernemer

Je wilt je niet bezighouden met allerlei vragen over verzekeringen, pensioenen (liefst nog een erbij). Je wilt oplossingen! Oplossingen, die bij jou passen en zoveel mogelijk risico’s vermijden.

Om je goed te kunnen adviseren, is het belangrijk dat wij zowel jou als jouw onderneming goed kennen. Vanuit deze vertrouwensband zijn wij het hele jaar door jouw sparringpartner en kun je altijd rekenen op advies dat past bij jouw manier van ondernemen. Verzekeren is een oplossing, maar verzekeren is niet altijd dé oplossing. Het begint met het (her)kennen van de risico’s. Neem daarom contact op met de AVéWé adviseur om te kijken welke oplossing het beste bij jouw onderneming past. De AVéWé adviseur begeleidt je ook bij risicoanalyse en risico- beheersing binnen jouw onderneming en neemt je daarbij zoveel mogelijk werk uit handen. Wij geven je graag een deskundig en onafhankelijk advies in begrijpelijke taal.

Verzekeringen: verzeker dat wat nodig is

Verzekeringen zijn voor veel ondernemers noodzakelijk. Bepaalde risico’s kun je gewoonweg niet zelf dragen: één aansprakelijkheidsclaim, brandschade of zieke werknemers kan het einde van je onderneming betekenen. Licht daarom jouw risico’s eens door met een AVéWé adviseur en bepaal welke verzekeringen voor jou als ondernemer nodig zijn.

Nut en noodzaak van verzekeren

Verzekeringen zijn niet altijd de oplossing. Zeker niet als je je actief bezighoudt met risicobeheersing. Het is van groot belang om de risico’s binnen jouw onderneming en de bijbehorende (financiële) consequenties helder in kaart te brengen.

 • Ben je actief in een risicovolle branche?
 • Is er kans op beroepsziekten?
 • Heb je een buffer om bepaalde schades zelf op te vangen?

AVéWé heeft alle expertise in huis om je hierbij deskundig en onafhankelijk te adviseren.

 • Met een risicoanalyse van AVéWé krijg je heldere antwoorden op vragen als:
 • welke risico’s loopt jouw bedrijf?
 • waarop hebben deze risico’s betrekking?
 • wat is de directe schade en wat is de gevolgschade (zoals verplichtingen niet na kunnen komen, schade aan jouw imago) als dit risico werkelijkheid wordt?
 • wat is de kans dat het risico zich manifesteert?

Waarom verzekeringen voor ondernemers regelen via AVéWé?

 • je krijgt een zinvol en gedegen pakket verzekeringen voor ondernemers
 • de juiste balans tussen premies en risico’sde best passende polisvoorwaardenzeer gunstige premies
 • uitstekende serviceoptimale begeleiding in geval van schade
 • een klankbord voor al je vragen rond verzekeren, pensioen, risicoanalyse en employee benefits.vakkennis, betrokkenheid en persoonlijke aandacht
 • gegarandeerd onafhankelijk adviesook wij zijn ondernemer, dus wij weten wat er bij jou speelt

En heb je schade?

Dan zijn wij er voor je. Eén telefoontje en we nemen je zoveel mogelijk uit handen. Wij kennen de weg in verzekeringsland, dat verzekeren wij!

Waar kan ik u mee helpen?

Ik ben u graag van dienst! Vul dit contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.