You are here:

Reisverzekering

Het woord zegt het al, een inboedelverzekering is een verzekering voor schade aan je inboedel. Met een inboedelverzekering ben je verzekerd in het geval van brand, diefstal, water of andere schade. Naast de schade aan de spullen zijn ook andere kosten gedekt.

Met een gerust gevoel op reis met de juiste reisverzekering

Ga je binnenkort een weekendje weg? Of heb je plannen om naar de zon te gaan of misschien wel naar de sneeuw? Waar je ook heen gaat, het is altijd belangrijk dat je onbezorgd kunt genieten van je vakantie.

Onbezorgd op vakantie

Bij een onbezorgde vakantie mag een reisverzekering niet ontbreken. Kies voor een reisverzekering die bij jouw reis past zodat je optimaal kunt genieten van de vakantie. En mocht er toch iets zijn dan helpen wij je verder terwijl het vakantie vieren door kan gaan.

Kies de verzekering die bij jou past!

Kort of een doorlopende verzekering WintersportverzekeringAnnuleringsverzekering Europadekking of werelddekking

Laat je goed informeren

Afhankelijk van je bestemming en je activiteiten kiezen wij samen de juiste reisverzekering en/of annuleringsverzekering. Wij zorgen voor de juiste dekking met de juiste premie. Bovendien controleren wij of je verzekering geen onnodige dekking heeft en of het past bij jouw reisgedrag.

Zorgkosten op vakantie

Vaak denken mensen dat ze met een reisverzekering ‘dubbel’ zijn verzekerd voor zorgkosten, omdat deze op de zorgverzekering zijn gedekt. Dat is niet helemaal waar. Zeker als je naar een land reist waar medische kosten hoger zijn dan in Nederland, is het verstandig om een reisverzekering met een goede zorgdekking af te sluiten.

Iets gebeurd tijdens je vakantie?

Dan zijn wij er voor je. Eén telefoontje en we nemen je zoveel mogelijk uit handen. Wij kennen de weg in verzekeringsland, dat verzekeren wij je!

Waar kan ik u mee helpen?

Ik ben u graag van dienst! Vul dit contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.