You are here:

Woonhuisverzekering

Het woord zegt het al, een inboedelverzekering is een verzekering voor schade aan je inboedel. Met een inboedelverzekering ben je verzekerd in het geval van brand, diefstal, water of andere schade. Naast de schade aan de spullen zijn ook andere kosten gedekt.

Een woonhuisverzekering is de complete verzekering voor jouw huis.

Met een woonhuisverzekering (ook wel opstalverzekering genoemd) verzeker je je tegen schade aan jouw huis door bijvoorbeeld inbraak, storm, water en brand. Soms worden de woonhuisverzekering en de inboedelverzekering door elkaar gehaald. Immers, met de woonhuisverzekering verzeker je alles wat aard- en nagelvast zit (en dus niet verhuisbaar is). Datgene wat wel verhuisbaar is valt onder de inboedelverzekering. Beide verzekeringen heb je nodig.

Heb je al een woonhuisverzekering? Check deze regelmatig!

Het is verstandig om jouw woonhuisverzekering door te nemen met een AVéWé adviseur als je de woning hebt verbouwd of verbeterd. Vraag de gratis check aan om te kijken of je huidige woonhuisverzekering nog voldoet!

Een woonverzekering sluit je meestal af op basis van de herbouwwaarde van je huis. Dat is het bedrag dat het kost om je huis helemaal opnieuw te bouwen. De woonhuisverzekering wordt vaak verplicht als je een hypotheek afsluit voor je koophuis.

Waar kan ik u mee helpen?

Ik ben u graag van dienst! Vul dit contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.