You are here:

Autoverzekering

Het woord zegt het al, een inboedelverzekering is een verzekering voor schade aan je inboedel. Met een inboedelverzekering ben je verzekerd in het geval van brand, diefstal, water of andere schade. Naast de schade aan de spullen zijn ook andere kosten gedekt.

Kies een autoverzekering die bij je past!

Je wilt je auto zo goed mogelijk verzekeren tegen een betaalbare premie. Wij bieden je de keuze uit drie autoverzekeringen. Je bepaalt zelf hoe uitgebreid je verzekerd wil zijn. Kies een verzekering die bij jou past. Welke keuze het beste is is afhankelijk van je leeftijd, de waarde van je auto en het aantal schadevrije jaren.

WA-verzekering verplicht?

Als je met je auto de weg op gaat is een WA-verzekering verplicht. Een eenvoudige WA-verzekering verzekert alleen de schade die je bij een ander hebt veroorzaakt, dus niet de schade aan je eigen auto. Als je ook je eigen auto wilt verzekeren heb je een WA+ beperkt Casco verzekering of een WA + volledig Casco (AllRisk) nodig. Bel ons gerust, dan kijken we naar een verzekering die bij je past.

WA verzekering

Schade aan anderen Hulp na ongeval in Nederland en buitenland

WA Verzekering + beperkt Casco

Schade aan anderen Hulp na ongeval in Nederland en buitenlandRuitschadeBrand- en stormschade Aanrijding met dieren Diefstal en inbraak

WA + Casco Verzekering (AllRisk)

Schade aan anderen Hulp na ongeval in Nederland en buitenlandRuitschadeBrand- en stormschade Aanrijding met dieren Diefstal en inbraak Aanrijding en vandalisme

 

En heb je schade?

Dan zijn wij er voor je. Eén telefoontje en we nemen je zoveel mogelijk uit handen. Wij kennen de weg in verzekeringsland, dat verzekeren wij je!

Waar kan ik u mee helpen?

Ik ben u graag van dienst! Vul dit contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.